Osnova témat



    • Následující kurz vznikl v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání za podpory Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy jako podpůrný e-learningový kurz k předmětu Obecná a anorganická chemie I.

      Projekt č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002374 „Zkvalitnění vzdělávání - priorita VŠCHT Praha“ - Klíčová aktivita č. 7  - Adaptace studijního prostředí.


    • ikona Fórum
      Pokud si nevíte rady, zeptejte se (kliknutím na "Přidat nové téma"). Vaše otázky vyřizují pedagogové cca 1x týdně. Pokud potřebujete rychlejší odpověď, kontaktujte svého cvičícího pedagoga na OACH I.
  • Obecná a anorganická chemie I

    Tento kurz je rozdělen do dvou částí - okruhy z obecné chemie a reaktivita anorganických látek. V první části kurzu jsou vysvětlena a na příkladech procvičena základní témata z obecné chemie vyučované v OACH I. Druhá část je potom zaměřena na vysvětlení základních předpokladů pro reakce anorganických látek, a to hlavně se zaměřením na dva základní typy reakcí - reakce acidobazické a redoxní. Kurz byl také doplněn o kapitoly týkající se srážecích reakcí a tepelných rozkladů.

    Pokud najdete nějakou věcnou chybu nebo překlep, napište prosím na rubesovk@vscht.cz