Skip to main content
Side panel
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
More
English (en)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
Expand all
Collapse all
Open course index
Open block drawer
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Section outline
Select section General
Collapse
Expand
General
Collapse all
Expand all
Select activity Novinky
Novinky
Forum
Select section 1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Collapse
Expand
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
File
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
File
Select section 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Collapse
Expand
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
File
Select section 3. Škrob
Collapse
Expand
3. Škrob
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
File
Select section 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Collapse
Expand
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
File
Select section 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Collapse
Expand
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
File
Select section 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Collapse
Expand
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
File
Select section 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Collapse
Expand
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Select section 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Collapse
Expand
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
File
Select section 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Collapse
Expand
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
File
Select section 10. Textura potravin
Collapse
Expand
10. Textura potravin
Select activity Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
File
Select section 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Collapse
Expand
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Select section 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Collapse
Expand
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Page
Select section 13. Analýza masných výrobků
Collapse
Expand
13. Analýza masných výrobků
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Page
Select section 14. Analýza bílkovin
Collapse
Expand
14. Analýza bílkovin
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Page
Select section 15. Lipidické složení výrobků
Collapse
Expand
15. Lipidické složení výrobků
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Page
Select section 16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Collapse
Expand
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Page
Select section 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Collapse
Expand
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Page
Select section 18. Rheologické vlastnosti a textura
Collapse
Expand
18. Rheologické vlastnosti a textura
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Page
Select section 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Collapse
Expand
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
File
Select section 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Collapse
Expand
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
File
Select section 21. Identifikace neznámé bakterie
Collapse
Expand
21. Identifikace neznámé bakterie
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
File
Select section 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Collapse
Expand
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
File
Select activity Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
File