Skip to main content
Side panel
E-learning VŠCHT
Home
More
English (en)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
E-learning VŠCHT
Home
Expand all
Collapse all
Open course index
Open block drawer
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Topic outline
Select topic General
General
Collapse all
Expand all
Select activity Novinky
Novinky
Forum
Select topic 1. Cukrovarnictví, cukrovinky
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
File
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
File
Select topic 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
File
Select topic 3. Škrob
3. Škrob
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
File
Select topic 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
File
Select topic 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
File
Select topic 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
File
Select topic 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Select topic 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
File
Select topic 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
File
Select topic 10. Textura potravin
10. Textura potravin
Select activity Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
File
Select topic 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Select topic 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Page
Select topic 13. Analýza masných výrobků
13. Analýza masných výrobků
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Page
Select topic 14. Analýza bílkovin
14. Analýza bílkovin
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Page
Select topic 15. Lipidické složení výrobků
15. Lipidické složení výrobků
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Page
Select topic 16. Funkční vlastnosti obalů potravin
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Page
Select topic 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Page
Select topic 18. Rheologické vlastnosti a textura
18. Rheologické vlastnosti a textura
Select activity Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Page
Select topic 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
File
Select topic 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
File
Select topic 21. Identifikace neznámé bakterie
21. Identifikace neznámé bakterie
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
File
Select topic 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
File
Select activity Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
File