Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Otevřít panel bloku
VPPBVL
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Osnova sekce
◄
Úvod
►
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Soubor
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Soubor
◄
Úvod
Přejít na...
Hlavní stránka kurzu
Úvod
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
3. Škrob
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
10. Textura potravin
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
13. Analýza masných výrobků
14. Analýza bílkovin
15. Lipidické složení výrobků
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
18. Rheologické vlastnosti a textura
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
21. Identifikace neznámé bakterie
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
►
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků