Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Otevřít panel bloku
VPPBVL
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Osnova sekce
◄
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
►
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Soubor
◄
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Přejít na...
Hlavní stránka kurzu
Úvod
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
3. Škrob
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
10. Textura potravin
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
13. Analýza masných výrobků
14. Analýza bílkovin
15. Lipidické složení výrobků
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
18. Rheologické vlastnosti a textura
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
21. Identifikace neznámé bakterie
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
►
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta