Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
E-learning VŠCHT
Startseite
Kalender
Mehr
Deutsch (de)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Sie sind als Gast angemeldet
Login
E-learning VŠCHT
Startseite
Kalender
Alles aufklappen
Alles einklappen
Kursindex öffnen
Blockleiste öffnen
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Abschnittsübersicht
Abschnitt Allgemeines auswählen
Einklappen
Ausklappen
Allgemeines
Alles einklappen
Alles aufklappen
Aktivität Novinky auswählen
Novinky
Forum
Abschnitt 1. Cukrovarnictví, cukrovinky auswählen
Einklappen
Ausklappen
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 1a auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Datei
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 1b auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Datei
Abschnitt 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků auswählen
Einklappen
Ausklappen
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 2 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Datei
Abschnitt 3. Škrob auswählen
Einklappen
Ausklappen
3. Škrob
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 3 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Datei
Abschnitt 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC auswählen
Einklappen
Ausklappen
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 4 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Datei
Abschnitt 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace) auswählen
Einklappen
Ausklappen
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 5 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Datei
Abschnitt 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace auswählen
Einklappen
Ausklappen
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 6 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Datei
Abschnitt 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu auswählen
Einklappen
Ausklappen
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Abschnitt 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis) auswählen
Einklappen
Ausklappen
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 8 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Datei
Abschnitt 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta auswählen
Einklappen
Ausklappen
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 9 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Datei
Abschnitt 10. Textura potravin auswählen
Einklappen
Ausklappen
10. Textura potravin
Aktivität Návody pro laboratorní ůlohu č. 10 auswählen
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Datei
Abschnitt 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob auswählen
Einklappen
Ausklappen
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Abschnitt 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny auswählen
Einklappen
Ausklappen
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 12 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Textseite
Abschnitt 13. Analýza masných výrobků auswählen
Einklappen
Ausklappen
13. Analýza masných výrobků
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 13 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Textseite
Abschnitt 14. Analýza bílkovin auswählen
Einklappen
Ausklappen
14. Analýza bílkovin
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 14 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Textseite
Abschnitt 15. Lipidické složení výrobků auswählen
Einklappen
Ausklappen
15. Lipidické složení výrobků
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 15 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Textseite
Abschnitt 16. Funkční vlastnosti obalů potravin auswählen
Einklappen
Ausklappen
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 16 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Textseite
Abschnitt 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita auswählen
Einklappen
Ausklappen
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 17 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Textseite
Abschnitt 18. Rheologické vlastnosti a textura auswählen
Einklappen
Ausklappen
18. Rheologické vlastnosti a textura
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 18 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Textseite
Abschnitt 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí auswählen
Einklappen
Ausklappen
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 19 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Datei
Abschnitt 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin auswählen
Einklappen
Ausklappen
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 20 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Datei
Abschnitt 21. Identifikace neznámé bakterie auswählen
Einklappen
Ausklappen
21. Identifikace neznámé bakterie
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 21 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Datei
Abschnitt 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách auswählen
Einklappen
Ausklappen
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 22 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Datei
Aktivität Doporučená literatura pro úlohu č. 22 auswählen
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Datei