Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
E-learning VŠCHT
Startseite
Mehr
Deutsch (de)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Sie sind als Gast angemeldet
Login
E-learning VŠCHT
Startseite
Alles aufklappen
Alles einklappen
Kursindex öffnen
Blockleiste öffnen
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Kursthemen
Thema Allgemeines auswählen
Allgemeines
Alles einklappen
Alles aufklappen
Aktivität Novinky auswählen
Novinky
Forum
Thema 1. Cukrovarnictví, cukrovinky auswählen
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 1a auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Datei
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 1b auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Datei
Thema 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků auswählen
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 2 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Datei
Thema 3. Škrob auswählen
3. Škrob
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 3 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Datei
Thema 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC auswählen
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 4 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Datei
Thema 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace) auswählen
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 5 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Datei
Thema 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace auswählen
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 6 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Datei
Thema 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu auswählen
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Thema 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis) auswählen
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 8 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Datei
Thema 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta auswählen
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 9 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Datei
Thema 10. Textura potravin auswählen
10. Textura potravin
Aktivität Návody pro laboratorní ůlohu č. 10 auswählen
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Datei
Thema 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob auswählen
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Thema 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny auswählen
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 12 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Textseite
Thema 13. Analýza masných výrobků auswählen
13. Analýza masných výrobků
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 13 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Textseite
Thema 14. Analýza bílkovin auswählen
14. Analýza bílkovin
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 14 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Textseite
Thema 15. Lipidické složení výrobků auswählen
15. Lipidické složení výrobků
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 15 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Textseite
Thema 16. Funkční vlastnosti obalů potravin auswählen
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 16 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Textseite
Thema 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita auswählen
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 17 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Textseite
Thema 18. Rheologické vlastnosti a textura auswählen
18. Rheologické vlastnosti a textura
Aktivität Bližší informace o laboratorní úloze č. 18 auswählen
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Textseite
Thema 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí auswählen
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 19 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Datei
Thema 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin auswählen
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 20 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Datei
Thema 21. Identifikace neznámé bakterie auswählen
21. Identifikace neznámé bakterie
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 21 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Datei
Thema 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách auswählen
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 22 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Datei
Aktivität Doporučená literatura pro úlohu č. 22 auswählen
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Datei