Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Kalendář
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Otevřít panel bloku
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Osnova sekce
Vybrat sekci Úvod
Sbalit
Rozbalit
Úvod
Sbalit vše
Rozbalit vše
Vybrat aktivitu Novinky
Novinky
Fórum
Vybrat sekci 1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Sbalit
Rozbalit
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Soubor
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Soubor
Vybrat sekci 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Sbalit
Rozbalit
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Soubor
Vybrat sekci 3. Škrob
Sbalit
Rozbalit
3. Škrob
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Soubor
Vybrat sekci 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Sbalit
Rozbalit
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Soubor
Vybrat sekci 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Sbalit
Rozbalit
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Soubor
Vybrat sekci 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Sbalit
Rozbalit
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Soubor
Vybrat sekci 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Sbalit
Rozbalit
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Vybrat sekci 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Sbalit
Rozbalit
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Soubor
Vybrat sekci 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Sbalit
Rozbalit
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Soubor
Vybrat sekci 10. Textura potravin
Sbalit
Rozbalit
10. Textura potravin
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Soubor
Vybrat sekci 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Sbalit
Rozbalit
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Vybrat sekci 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Sbalit
Rozbalit
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Stránka
Vybrat sekci 13. Analýza masných výrobků
Sbalit
Rozbalit
13. Analýza masných výrobků
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Stránka
Vybrat sekci 14. Analýza bílkovin
Sbalit
Rozbalit
14. Analýza bílkovin
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Stránka
Vybrat sekci 15. Lipidické složení výrobků
Sbalit
Rozbalit
15. Lipidické složení výrobků
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Stránka
Vybrat sekci 16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Sbalit
Rozbalit
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Stránka
Vybrat sekci 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Sbalit
Rozbalit
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Stránka
Vybrat sekci 18. Rheologické vlastnosti a textura
Sbalit
Rozbalit
18. Rheologické vlastnosti a textura
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Stránka
Vybrat sekci 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Sbalit
Rozbalit
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Soubor
Vybrat sekci 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Sbalit
Rozbalit
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Soubor
Vybrat sekci 21. Identifikace neznámé bakterie
Sbalit
Rozbalit
21. Identifikace neznámé bakterie
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Soubor
Vybrat sekci 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Sbalit
Rozbalit
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Soubor
Vybrat aktivitu Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Soubor