Přejít k hlavnímu obsahu
Boční panel
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Další
Čeština (cs)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
Rozbalit vše
Sbalit vše
Otevřít indexu kurzu
Otevřít panel bloku
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob: Laboratoře
Osnova témat
Vyberte téma Úvod
Úvod
Sbalit vše
Rozbalit vše
Vybrat aktivitu Novinky
Novinky
Fórum
Vyberte téma 1. Cukrovarnictví, cukrovinky
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Návody pro laboratorní úlohu č. 1a
Soubor
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Návody pro laboratorní úlohu č. 1b
Soubor
Vyberte téma 2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Návody pro laboratorní úlohu č. 2
Soubor
Vyberte téma 3. Škrob
3. Škrob
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Návody pro laboratorní úlohu č. 3
Soubor
Vyberte téma 4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Návody pro laboratorní úlohu č. 4
Soubor
Vyberte téma 5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Návody pro laboratorní úlohu č. 5
Soubor
Vyberte téma 6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Návody pro laboratorní úlohu č. 6
Soubor
Vyberte téma 7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
Vyberte téma 8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Návody pro laboratorní úlohu č. 8
Soubor
Vyberte téma 9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Návody pro laboratorní úlohu č. 9
Soubor
Vyberte téma 10. Textura potravin
10. Textura potravin
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Návody pro laboratorní ůlohu č. 10
Soubor
Vyberte téma 11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
Vyberte téma 12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Bližší informace o laboratorní úloze č. 12
Stránka
Vyberte téma 13. Analýza masných výrobků
13. Analýza masných výrobků
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Bližší informace o laboratorní úloze č. 13
Stránka
Vyberte téma 14. Analýza bílkovin
14. Analýza bílkovin
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Bližší informace o laboratorní úloze č. 14
Stránka
Vyberte téma 15. Lipidické složení výrobků
15. Lipidické složení výrobků
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Bližší informace o laboratorní úloze č. 15
Stránka
Vyberte téma 16. Funkční vlastnosti obalů potravin
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Bližší informace o laboratorní úloze č. 16
Stránka
Vyberte téma 17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Bližší informace o laboratorní úloze č. 17
Stránka
Vyberte téma 18. Rheologické vlastnosti a textura
18. Rheologické vlastnosti a textura
Vybrat aktivitu Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Bližší informace o laboratorní úloze č. 18
Stránka
Vyberte téma 19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Návody pro laboratorní úlohu č. 19
Soubor
Vyberte téma 20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Návody pro laboratorní úlohu č. 20
Soubor
Vyberte téma 21. Identifikace neznámé bakterie
21. Identifikace neznámé bakterie
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Návody pro laboratorní úlohu č. 21
Soubor
Vyberte téma 22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Vybrat aktivitu Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Soubor
Vybrat aktivitu Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Soubor