Přejít k hlavnímu obsahu
E-learning VŠCHT
  • Čeština ‎(cs)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
  • Nejste přihlášeni (Přihlášení)
  • Titulní stránka

FPBT

  1. Titulní stránka
  2. Kurzy
  3. FPBT
Rozbalit vše

Ústav biotechnologie

Ústav biochemie a mikrobiologie

Ústav sacharidů a cereálií

Ústav mléka, tuků a kosmetiky

Ústav analýzy potravin a výživy

Ústav konzervace potravin

Ústav chemie přírodních látek

Technologie potravin oboru II - Chemie a technologie škrobu

Chemie a technologie tuků

Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II

Otevřeno pro VŠCHT

Biotechnology and Food Science - Laboratory Project I

Otevřeno pro VŠCHT

Food Technology and Biotechnology I

Otevřeno pro VŠCHT

Food technology and biotechnology II

Otevřeno pro VŠCHT

Technologie potravin oboru II

Otevřeno pro VŠCHT

Technologický projekt

Otevřeno pro VŠCHT

Laboratoř oboru

Otevřeno pro VŠCHT
Nejste přihlášeni (Přihlášení)
Titulní stránka
  • Čeština ‎(cs)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
Souhrn uchovávaných dat