Skip to main content
E-learning VŠCHT
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Ústav analýzy potravin a výživy

  1. Home
  2. Courses
  3. FPBT
  4. Ústav analýzy potravin a výživy
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • » Next page
Food and Natural Products Analysis
Analysis of Food and Natural Products: Laboratory
Analysis of Bioactive Compounds
Analýza biologicky aktivních látek
Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků
Chemie potravinových surovin a výrobků
Jakost v laboratorní a výrobní praxi
Technologie přípravy stravy
Chemometrie
Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory
Reaction Mechanisms in Food Chemistry
Chemical Food Safety
Statistické zpracování dat
Chemie potravin
Sensory Analysis
Food Chemistry
Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy
Dietologie
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary