Skip to main content
E-learning VŠCHT
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Ústav konzervace potravin

  1. Home
  2. Courses
  3. FPBT
  4. Ústav konzervace potravin
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II
Technologie minoritních živočišných produktů
Industrial chemistry
Průmyslová chemie
Legislativní aspekty výroby potravin
Principles of Food Preservation
Principy úchovy potravin
Food Traceability and Authenticity
Teorie spotřebitele
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin
Základy managementu
Autenticita a detekce falšování potravin
Balení potravin
Technologie potravin oboru I – část Technologie hotových pokrmů a lahůdek
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu
Produkce potravinářských surovin
Principy úchovy a balení potravin
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary