Skip to main content
E-learning VŠCHT
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Ústav mléka, tuků a kosmetiky

  1. Home
  2. Courses
  3. FPBT
  4. Ústav mléka, tuků a kosmetiky
Tenzidy a detergenty
Chemie a technologie tuků II
Chemie tenzidů a technologie detergentů
Chemie a technologie kosmetiky
Chemie a technologie kosmetiky
Chemie a technologie kosmetiky
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin
Probiotika a funkční potraviny II
Mikrobiologie potravin a kosmetiky
Probiotika a funkční potraviny I
Úvod do potravinářských a biochemických věd
Základy kosmetiky
Hygiena a sanitace potravinářských výrob
Technologie mlékárenských výrob
Procesní chemie potravin
Fyzikální vlastnosti potravin I
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary