Skip to main content
E-learning VŠCHT
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Ústav mléka, tuků a kosmetiky

  1. Home
  2. Courses
  3. FPBT
  4. Ústav mléka, tuků a kosmetiky

Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin

Probiotika a funkční potraviny II

Mikrobiologie potravin a kosmetiky

Probiotika a funkční potraviny I

Úvod do potravinářských a biochemických věd

Základy kosmetiky

Hygiena a sanitace potravinářských výrob

Technologie mlékárenských výrob

Procesní chemie potravin

Fyzikální vlastnosti potravin I

Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Čeština ‎(cs)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary