Skip to main content
Side panel
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
More
English (en)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
Expand all
Collapse all
Open course index
Open block drawer
VPPBVL
General
General
Section outline
►
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
Select section General
Select activity Novinky
Novinky
Forum
Jump to...
Main course page
General
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
3. Škrob
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
10. Textura potravin
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
13. Analýza masných výrobků
14. Analýza bílkovin
15. Lipidické složení výrobků
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
18. Rheologické vlastnosti a textura
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
21. Identifikace neznámé bakterie
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
►
1. Cukrovarnictví, cukrovinky