E-learning VŠCHT Praha


1. Uživatelé VŠCHT

Pro přihlášení pomocí údajů VŠCHT použijte následující tlačítko

Přihlásit se pomocí VŠCHT

2. Registrovaní uživatelé

Registrovaní uživatelé mají jiný účet pro přístup než VŠCHT

Zapomněli jste své uživatelské jméno či heslo?

3. Hosté

Některé kurzy umožňují vstup pro hosty


Ve svém prohlížeči musíte povolit cookies

Jste tady poprvé?

Vážení uživatelé systému e-learning,

vítejte na e-learningovém portálu VŠCHT Praha.

Jak se mám přihlásit?

Přihlášení funguje jinak pro studenty a zaměstnance VŠCHT Praha a jinak pro ostatní účastníky e-learningu.

Pokud jste studentem nebo zaměstnancem VŠCHT Praha, pak stačí kliknout na červené tlačítko, které vás přesměruje na autentizační server Centra informačních služeb VŠCHT Praha. Tento server slouží pro jednotnou autentikaci uživatelů v síti VŠCHT Praha a pokud se k němu přihlásíte (přihlašovací stránka už by vám měla být povědomá), tak se dostanete nejen k tomuto serveru, ale i k dalším, které tuto technologii využívají bez opakovaného zadávání uživatelských údajů. Proto se ničeho nebojte a klikejte na „Přihlásit se pomocí VŠCHT“.

Jste-li zaregistrovaní přes registrační formulář nebo dodatečně administrátorem (nejste z naší instituce), tak využijte zelené tlačítko „Přihlásit se“ a  vyplňte pole „Uživatelské jméno“ a „Heslo“. Poté stiskněte „Přihlásit“.

Nejste-li doposud registrováni a ani nejste členy VŠCHT a přesto byste se rádi podívali na kurzy, které jsou dostupné veřejnosti, tak se zaregistrujte nebo klikněte na „Přihlásit se jako host“ (není nutná registrace).

Dear e-learning users

Welcome to e-learning.vscht.cz.  UCT Prague members sign in by clicking ”Login with UCT Prague“. This button redirects you to Centre of Information Services' authentication server, which serves as a central authentication server. So don’t be scared and login.

Other registered users (not from UCT) use green "Login with your credentials" button and then fill in the input boxes to login with their username and password.

If you are not a member of UCT Prague either register yourself (Create new account button) or Login as guest button to see available open courses.