Skip to main content
Side panel
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
More
English (en)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
E-learning VŠCHT
Home
Calendar
Expand all
Collapse all
Open course index
Open block drawer
VPPBVL
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Section outline
◄
21. Identifikace neznámé bakterie
Select activity Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
File
Select activity Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
File
◄
21. Identifikace neznámé bakterie
Jump to...
Main course page
General
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
3. Škrob
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
10. Textura potravin
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
13. Analýza masných výrobků
14. Analýza bílkovin
15. Lipidické složení výrobků
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
18. Rheologické vlastnosti a textura
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
21. Identifikace neznámé bakterie
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách