Zum Hauptinhalt
Website-Übersicht
E-learning VŠCHT
Startseite
Kalender
Mehr
Deutsch (de)
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Sie sind als Gast angemeldet
Login
E-learning VŠCHT
Startseite
Kalender
Alles aufklappen
Alles einklappen
Kursindex öffnen
Blockleiste öffnen
VPPBVL
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách
Abschnittsübersicht
◄
21. Identifikace neznámé bakterie
Aktivität Návody pro laboratorní úlohu č. 22 auswählen
Návody pro laboratorní úlohu č. 22
Datei
Aktivität Doporučená literatura pro úlohu č. 22 auswählen
Doporučená literatura pro úlohu č. 22
Datei
◄
21. Identifikace neznámé bakterie
Direkt zu:
Kursübersicht
Allgemeines
1. Cukrovarnictví, cukrovinky
2. Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
3. Škrob
4. Filmová odparka a její řízení pomocí PC
5. Membránové separace (ultra- , mikro- a nanofiltrace)
6. Kontinuální chromatografická separace včetně PC řízení a simulace
7. Chladicí krystalizace včetně PC řízení a simulace procesu
8. Počítačová analýza obrazu (Image analysis)
9. Rheologie fermentovaného pšeničného těsta
10. Textura potravin
11. Fotokatalytický rozklad polutantů v odpadních vodách z potravinářských výrob
12. Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
13. Analýza masných výrobků
14. Analýza bílkovin
15. Lipidické složení výrobků
16. Funkční vlastnosti obalů potravin
17. Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
18. Rheologické vlastnosti a textura
19. Mikrobiologický rozbor potravinářského (kosmetického) výrobku a výrobního prostředí
20. Hodnocení bakteriálních, kvasinkových a plísňových kultur používaných při výrobě potravin
21. Identifikace neznámé bakterie
22. Kvantitativní stanovení bakterií mléčného kvašení (BMK) v potravinách