Osnova témat

  • Úvod


    • Následující kurz vznikl v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání za podpory Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy jako podpůrný e-learningový kurz k předmětu Chemické výpočty.

      Pokud najdete nějakou věcnou chybu nebo překlep, napište prosím na rubesovk@vscht.cz.

      Projekt č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_015/0002374 „Zkvalitnění vzdělávání - priorita VŠCHT Praha“ - Klíčová aktivita č. 7  - Adaptace studijního prostředí.


    • ikona Fórum

      Pokud si nevíte rady, zeptejte se (kliknutím na "Přidat nové téma diskuze").  Vaše otázky vyřizují pedagogové cca 1x týdně.

  • Chemické výpočty s videoklipem

    V tomto kurzu naleznete modelové řešené příklady ze všech okruhů vyučovaných v prvním semestru v rámci předmětů Chemické výpočty nebo Úvod do laboratorních výpočtů. Každý příklad je doplněn krátkým videem zobrazujícím laboratorní proces přesně tak, jak je zadán v příkladu. Cílem je demonstrovat laboratorní úkony a procesy tak, aby si je mohli představit i studenti, kteří mají malé nebo žádné zkušenosti s prací v laboratoři. Tato představa pak může zvýšit úspěšnost při řešení základních chemických (laboratorních) výpočtů. Možnosti procvičování těchto výpočtů jsou shrnuty na konci kurzu.

    Pokud najdete nějakou věcnou chybu nebo překlep, napište prosím na rubesovk@vscht.cz