Zum Hauptinhalt
E-learning VŠCHT
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Login
E-learning VŠCHT
Startseite
  1. Kurse
  2. FPBT
  3. Ústav konzervace potravin

Ústav konzervace potravin

Alles aufklappen

2023/2024

2024/2025

Autenticita a detekce falšování potravin
Open for UCT
Balení potravin
Open for UCT
Industrial chemistry
Open for UCT
Legislativní aspekty výroby potravin
Open for UCT
Principles of Food Preservation
Open for UCT
Principy úchovy a balení potravin
Open for UCT
Principy úchovy potravin
Open for UCT
Produkce potravinářských surovin
Open for UCT
Průmyslová chemie
Open for UCT
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin
Open for UCT
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II
Open for UCT
Technologie minoritních živočišných produktů
Open for UCT
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I
Open for UCT
Teorie spotřebitele
Open for UCT
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu
Open for UCT
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Unsere Datenlöschfristen
Powered by Moodle