Přejít k hlavnímu obsahu
E-learning VŠCHT
  • Titulní stránka
  • Další
Čeština ‎(cs)‎
Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka
  1. Kurzy
  2. FPBT
  3. Ústav konzervace potravin

Ústav konzervace potravin

Rozbalit vše

2023/2024

Autenticita a detekce falšování potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Balení potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Industrial chemistry
Otevřeno pro VŠCHT
Legislativní aspekty výroby potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Principles of Food Preservation
Otevřeno pro VŠCHT
Principy úchovy a balení potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Principy úchovy potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Produkce potravinářských surovin
Otevřeno pro VŠCHT
Průmyslová chemie
Otevřeno pro VŠCHT
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II
Otevřeno pro VŠCHT
Technologie minoritních živočišných produktů
Otevřeno pro VŠCHT
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I
Otevřeno pro VŠCHT
Teorie spotřebitele
Otevřeno pro VŠCHT
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu
Otevřeno pro VŠCHT
Nejste přihlášeni (Přihlášení)
Souhrn uchovávaných dat
Používá Moodle