Přejít k hlavnímu obsahu
E-learning VŠCHT
  • Titulní stránka
  • Kalendář
  • Další
Čeština ‎(cs)‎
Čeština ‎(cs)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta.
Přihlášení
E-learning VŠCHT
Titulní stránka Kalendář
  1. Kurzy
  2. FPBT
  3. Ústav analýzy potravin a výživy

Ústav analýzy potravin a výživy

Rozbalit vše

2023/2024

2024/2025

Analysis of Bioactive Compounds
Otevřeno pro VŠCHT
Analysis of Food and Natural Products: Laboratory
Otevřeno pro VŠCHT
Analytické metody ve forenzní analýze
Otevřeno pro VŠCHT
Analýza biologicky aktivních látek
Otevřeno pro VŠCHT
Analýza potravin a přírodních produktů
Otevřeno pro VŠCHT
Analýza potravin v kontrolní praxi
Otevřeno pro VŠCHT
Chemická bezpečnost potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Chemie potravin
Otevřeno pro VŠCHT
Chemie potravinových surovin a výrobků
Otevřeno pro VŠCHT
Chemometrie
Otevřeno pro VŠCHT
Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory
Otevřeno pro VŠCHT
Dietologie
Otevřeno pro VŠCHT
Food and Natural Products Analysis
Otevřeno pro VŠCHT
Food Chemistry
Otevřeno pro VŠCHT
Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy
Otevřeno pro VŠCHT
Fyziologie výživy
Otevřeno pro VŠCHT
Hodnocení nutričního stavu populace
Otevřeno pro VŠCHT
Human Nutrition and Nutritional Policy
Otevřeno pro VŠCHT
Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat
Otevřeno pro VŠCHT
Isolation and Separation Methods
Otevřeno pro VŠCHT
Zobrazit více
Momentálně na stránky přistupujete s právy hosta. (Přihlášení)
Souhrn uchovávaných dat
Používá Moodle