|

sobota, 27. května 2017

|

Seminář Bezpečná výživa se zaměřením "Chuť a vůně potravin"

sobota, 27. května, 08.20 » 17.00
Globální událost
Vůně a chuť kořeníSoučasné trendy v léčbě obezityMléčné výrobky s vysokou nutriční a senzorickou jakostíBarviva v potravináchZměny vonných a chuťových látek při zpracování potravinGlutamát sodný – potřebný nebo škodlivý?Procesní aromata (spolu s ochutnávkou výrobku „kuřecí aroma“)Energetická a nízkoenergetická sladidlapřednáší: Doc. Dr. Ing. Marek Doležal, Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc., Ing. Zdeněk Jelínek, RNDr. Radomír Molín, Doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská, Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., prim. MUDr. Petr Sucharda, CSc., Ing. Pavel Vybíralodborní garanti kurzu: Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. a Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.předsedající pracovního dne: Doc. Ing. Jan Pánek, CSc., kontakt: jan.panek@vscht.cz

Posluchárna BII