|

čtvrtek, 6. února 2020

|

Food technology, food quality 2020

čtvrtek, 6. února, 09.30 » 20.00
Globální událost
Ústav konzervace potravin VŠCHT Praha si Vás dovoluje pozvat na vědeckou konferenci věnovanou problematice kvality potravin a potravinářských technologií. Konference Food technology, food quality navazuje na tradici Konzervárensko-potravinářských dnů, na jejichž odborném zajištění se Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha pravidelně podílel. Původní obsah věnovaný zejména problematice úchovy potravin jsme obohatili i o témata kvality potravin v širším kontextu. Vývoj nových technologií a produktů je pro potravinářský průmysl otázkou konkurenceschopnosti a role výzkumných týmů je v této oblasti nezanedbatelná. Proto je konference určena nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku. Věříme, že společná konference vytvoří příležitost nejen pro rozšíření povědomí o aktuálních tématech potravinářského výzkumu, ale pomůže i posílit spolupráci mezi výzkumnou a aplikační sférou.

Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4

PhD_Post.doc club