|

sobota, 3. prosince 2016

|

Bezpečná výživa 2016

sobota, 3. prosince, 09.00 » 17.00
Globální událost
Scénáře falšování potravních komodit a strategie pro ověřování autenticityIng. Monika Tomaniová, Ph.D.VŠCHT Praha Vybrané příklady falšování potravin v ČRIng. Petr Cuhra SZPI, Inspektorát Praha Cesty vedoucí k produkci falšovaného meduIng. Dalibor Titěra, CSc.Výzkumný ústav včelařský, s. r. o. Negativní dopady falšování potravin a nutraceutik – případové studieProf. Ing. Jana Hajšlová, CSc. , doc. Ing. Milena Stránská, Ph.D.VŠCHT Praha Vína vyráběná v ČR – rozdělení a legislativní pravidla jejich výroby. Falšování vínIng. Bronislav PavelkaSZPI, Inspektorát BrnoCereálie pro bezpečnou výživu?RNDr. Jan Nedělník, Ph.D.

Výzkumný ústav pícninářský s.r.o.Možnosti odhalování falšování obilovin včetně rýže s využitím DNA polymorfismudoc. RNDr. Jaroslava Ovesná, CSc.

VÚRV Autentizace komerčně významných druhů masa pomocí analýzy DNAIng. Kamila Zdeňková, Ph.D., Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc.

VŠCHT PrahaZpůsoby falšování masa a možnosti analytické kontrolyprof. Ing. Petr Pipek, CSc.

VŠCHT PrahaDiskuse a ukončení semináře
BII